zondag 25 oktober 2009

Foto's van Sabine Hagedoren sexy weervrouw met het VRT1 weer 17-7-2005


Foto's van sexy vrt weervrouw Sabine Hagedoren met het VRT1 weer op 17-7-2005

"Het overspelige oog Sexy Sabine Hagedoren Telkens als weervrouw Sabine Hagedoren op de televisie aantreedt, is mijn man in de wolken over haar verschijning en looft hij al dan niet haar kleding.
 
Dat laatste hangt ervan af of haar figuur al dan niet goed uitkomt in haar bh. Want mijn man is gecharmeerd van Sabine Hagendoorn. Column door Brigitte Raskin Desmond Morris zou zeggen: Sabine blaakt van de zuivere geslachtssignalen. Ronde grote borsten, smalle taille, brede heupen. En ze straalt bovendien jeugdigheid en gezondheid uit, wat ondermeer te zien is aan haar jeugdig gladde en gezond frisse huid.
 
De blik van mijn man is volgens Morris 'het overspelige oog' en hij heeft het daarover in zijn jongste boek, De andere sekse, zijn zoveelste kijk op het zoogdier mens. Het boek hoort bij een tv-serie en ik raad u eerder de zes programma's op het scherm aan dan de zes hoofdstukken op papier.
 
De tekst is gewoon en dikwijls cliché, de beelden zijn soms verrassend. Zo zit er in de aflevering over het paargedrag van de mens een onvergetelijke scène over het contact tussen mannen in een gevangenis van Sint-Petersburg en hun vrouwen op de straat.
 
Het is er Desmond Morris om te doen dat mannen en vrouwen sinds de oertijd 'verschillend maar gelijk' zijn. Hij toont voorbeeldig aan hoe de verschillen tussen de man-jager en de vrouw-plukster evolueerden tot mannelijke en vrouwelijke fysieke specialisatie en een mannelijke of vrouwelijke psyche.
 
Hij toont minder voorbeeldig aan hoe die verschillen leidden tot discriminatie van de vrouw en tot ongelijkheid. Morris maakt er zich van af door vast te stellen dat de moeder in de primitieve samenleving haar kind op haar rug bond wanneer ze het veld ging bewerken en in de moderne stad haar kind niet kan meenemen wanneer ze naar kantoor gaat.
 
'Het dilemma van het moederschap' noemt hij deze kwestie, waarvoor hij alleen oplossingen ziet en bedenkt die de vrouw opzadelen met de kinderzorg en fnuiken in haar ontplooiingskansen. En zo toont Morris helemaal niet aan hoe het dan vandaag met zijn slogan 'verschillend maar gelijk' moet en steekt hij terzake niet meer dan een met vage woorden omzwachtelde pro-preek af.
 
Geef mij maar in ruil van de hele serie van Desmond Morris het éne krantenstuk van Mia Doornaert, correspondente van De Standaard in Frankrijk. Onder de titel 'Nog steeds twee soorten mensen en rechten' sluit de Belgische journaliste zich aan bij een Franse collega om dubbel luid te laten horen dat vrouwen verdorie eerder op de negentiende dan op de eenentwintigste eeuw aan het afstevenen zijn.
 
Omdat ik het hele stuk niet kan citeren, kies ik een voorbeeldige passage, over de ondervertegenwoordiging van vrouwen in het Franse parlement, waaraan de socialisten een eind willen maken.
 
Doornaert: 'Hoe vreselijk voor die vrouwen, riepen mannen, en ook veel vrouwen, in koor. Hoe vernederend ergens binnen te komen omdat je een vrouw bent en niet om je bekwaamheid. Onderverstaan: alle mannen zitten waar ze zitten louter en alleen om hun bekwaamheid.
 
Politieke benoemingen, vriendendiensten, officiële en officieuze quota bij de hoge ambtenaren, in andere welbetaalde jobs? Een kniesoor die daarop let.' En dan te bedenken dat àls je als vrouw ergens binnenkomt, daarna niet op je bekwaamheid wordt gelet, maat op de geslachtssignalen die je uitzendt.
 
Doornaert: 'Tv-jounalistes en weervrouwen voelen zich verplicht er als diva's uit te zien.' Bijvoorbeeld Sexy Sabine Hagedoren Een zoon voor Sabine Hagedoren BRUSSEL -
 
Weervrouw Sabine Hagedoren is woensdagavond bevallen van een zoontje: Lars. Het jongetje is 50,5 cm groot en weegt 3,595 kg. Moeder en kind stellen het zeer goed, zo maakte de VRT bekend. Het is het eerste kindje van Sabine en haar echtgenoot Jurgen Janssens.
 
Sabine, die 38 is, trouwde twee jaar geleden in alle stilte. In afwachting van de bevalling bleef ze zo lang mogelijk werken. Weervrouw Sabine wordt mama Weervrouw Sabine Hagedoren en haar echtgenoot Jurgen Janssens verwachten hun eerste kindje.
 
,,We hebben nog even tijd om het wiegje klaar te zetten'', vertelt Sabine ons. ,,De kleine spruit wordt pas verwacht in januari. Natuurlijk zijn Jurgen en ik heel gelukkig. Ik werd vorig weekend 37 jaar, dus heel lang konden we niet meer wachten.'' Sabine trouwde vorig jaar in alle stilte. In afwachting van de bevalling wil ze zo lang mogelijk blijven werken."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten