vrijdag 21 november 2014

Sabine Hagedoren weerbericht 24-1-2010 Zevende Dag VRTWeervrouw Sabine Hagedoren opnieuw op Rij-examen in 'Autojacht'.

Vanaf donderdag 14 januari gaat Günter Neefs dagelijks op date met Cara Van der Auwera en Véronique De Kock in het nieuwe programma 'Autojacht'.

In de rubriek 'Auto Gezocht' gaat het trio met een autojagend koppel op zoek naar de ideale wagen. Een monovolume voor het jonge gezin? Ook gaan BV's zoals VRT weervrouw Sabine Hagedoren opnieuw op rij-examen.

Een hybride voor de bewustere consument? Een eerste auto voor dochterlief? Gunther Neefs zorgt voor de technische kennis, toont het koppel telkens drie mogelijkheden en helpt om een weloverwogen keuze te maken.

Ook de keuze voor Gunther Neefs is weloverwogen. Heel Vlaanderen kent zijn warme stem, maar over zijn andere grote passie, de automobiel, is minder geweten. Zelf steekt hij het niet onder stoelen of banken.

'Zeg het niet verder, maar ik reed al met de wagen van toen ik 9 was. Een automaat weliswaar, want handgeschakeld dàt was pas vanaf mijn 12e. Ik haalde toen ook al mijn eerste brommertje uit elkaar en wou alles van mechaniek weten.

Automechanica deed ik later in avondopleiding en op mijn 19e ging ik als koerier aan de slag. Als ik maar achter een stuur kon zitten!

Toen al maalde ik meer dan 50.000 km per jaar af. Op mijn 21ste kon ik dan eindelijk echt auto’s gaan verkopen, wat ik voor verschillende merken heb gedaan, tot het uiteindelijk niet meer te combineren viel met mijn zangcarrière…

Ik klokte in die periode makkelijk af op 120.000 km per jaar en moest kiezen, maar de passie voor auto’s & motoren, die is altijd gebleven! Voor een weekblad heb ik nadien 3 jaar lang mijn eigen testrubriek gehad. Over auto’s praten, dat is op mijn lijf geschreven.'

'Autojacht' onderwerpt elke dag een Bekende Vlaming aan een meedogenloze test. Sabine Hagedoren, Sergio, Axel Daeseleire, Brahim, Silvy en Rob Van Oudenhoven hadden alvast de moed om met klamme handjes hun rij-examen over te doen.

Hoe zit het met hun parate kennis van voorrangsregels en snelheidslimieten? Hoe goed parkeren ze nog? Ze moeten de theoretische vragen voldoende kunnen beantwoorden én een test op de weg afleggen met een strenge examinator erbij. Welke bv’s buizen op hun rij-examen?

Babes Cara Van der Auwera en Véronique De Kock, de twee gezichten van 'Huizenjacht', ruilen de bakstenen even in voor motorengeronk.

Zeven afleveringen lang nemen ze de kijkers mee op 'Autojacht', tijdens het 88ste Auto- en Motorsalon dat plaatsvindt van 14 tot 24 januari 2010 in de Brusselse Heyzelpaleizen.

Gunther Neefs (44) wordt vanaf 14 januari de bevallige assistent van Véronique De Kock en Cara Van der Auwera in Autojacht, een nieuw programma op VT4.

In de rubriek Auto Gezocht gaat het trio met een koppel op zoek naar de ideale wagen. Zanger Gunther Neefs reed al met auto's toen hij negen was, volgde automechanica in avondopleiding, werkte op zijn negentien als koerier en begon op zijn 21 als verkoper in een garage.

In Autojacht zullen BV's als Rob Van Oudenhoven, Sabine Hagedoren, Axel Daeseleire, Phaedra Hoste en Sergio ook hun rijexamen overdoen.

Met de opening van het Autosalon startte VT4 donderdag ook met het gloednieuwe gelegenheidsprogramma 'Autojacht'. Cara Van der Auwera en Véronique De Kock krijgen het gezelschap van autokenner Günter Neefs.

BV's zien zweten tijdens een meedogenloze rijtest. Zijn Sabine Hagedoren, Sergio, Axel Daeseleire en Rob Van Oudenhoven hun rijbewijs nog waard? Zullen ze slagen in de tests aan de zijde van een onverbiddelijke examinator?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten