maandag 3 februari 2014

Collega weervrouw van Sabine Hagedoren Jill Peeters gaat naakt met bodypaint voor het klimaat

Collega weervrouw van Sabine Hagedoren Jill Peeters gaat naakt met bodypaint voor het klimaat
 Jill Peeters gaat uit de kleren voor het goede doel

Een gebodypainte Jill Peeters (37) poseerde afgelopen weekend puur natuur en bloot voor het goede doel. "In het begin was het koud, en het duurde erg lang - bijna elf uur voor vier motiefjes - maar we hebben ons wel kostelijk geamuseerd."

De vtm-weervrouw, collega van vrt weermadam Sabine Hagedoren, werd beschilderd door drie vrouwen, en een vierde zorgde voor haar haar. "Op een bepaald moment dacht ik: als mijn man straks vraagt wat ik vandaag heb gedaan, en ik zeg 'Vier meisjes hebben de hele dag aan m'n lijf en borsten gezeten, en een vent heeft daar naaktfoto's van genomen' - hoe gek wordt het?"

Demi Moore

Of de moeder van drie meisjes gêne voelde? "Nee. Ik sta sowieso niet graag op de cover, maar ik liep me al een hele tijd af te vragen of er toch geen goeie manier bestond om mijn boodschap uit te dragen. Dat we dringend bewuster moeten omgaan met de rijkdommen van de wereld", aldus Jill Peeters in een blad van De Persgroep.


"Ik heb met de idee gespeeld om een sexy shoot te doen in kringloopkleren, maar dat zou niet opvallen - dat verschil zie je nauwelijks. Zo ben ik bij dat bodypainten beland. Demi Moore heeft zo ooit eens bloot op een tijdschrift gestaan, met een geschilderde smoking, en je kon met de beste wil van de wereld niet zien dat ze naakt was. Ik dacht: dát wil ik de mensen nog wel aandoen."

Weervrouw Jill Peeters poseert naakt met gebodypainte borsten als ijsprinses voor het klimaat

Het is geen geheim dat weervrouw Jill Peeters, net als collega Sabine Hagedoren, het klimaat een warm hart toedraagt.

Om haar strijd tegen de opwarming van de aarde in de verf te zetten poseert ze dit weekend zonder kleren in het weekendmagazine Nina. Haar lichaam en tetten enkel bedekt met een likje verf.

“Ik heb met het idee gespeeld om een shoot te doen in kringloopkleren, maar dat zou niet opvallen – dat verschil zie je nauwelijks. Zo ben ik bij bodypainten beland.

Demi Moore heeft zo ooit eens op een tijdschrift gestaan, met een geschilderde smoking. Je kon met de beste wil van de wereld niet zien dat ze naakt was. Ik dacht: dat wil ik de mensen nog wel aandoen,” aldus Peeters in Nina.

Wie de foto's van Jill Peeters wil bewonderen kan terecht in Nina.


Jill Peeters gaat uit de kleren


Een gebodypainte Jill Peeters (37) poseerde in een weekendbijlage puur natuur voor het goede doel. "In het begin was het koud wat harde stijve tepels opleverde, en het duurde erg lang - bijna elf uur voor vier motiefjes - maar we hebben ons wel kostelijk geamuseerd."

De vtm-weervrouw werd beschilderd door drie vrouwen, en een vierde zorgde voor haar haar. "Op een bepaald moment dacht ik: als mijn man straks vraagt wat ik vandaag heb gedaan, en ik zeg 'Vier meisjes hebben de hele dag aan m'n lijf gezeten, en een vent heeft daar naaktfoto's van genomen' - hoe gek wordt het?"

Demi Moore

Of de moeder van drie meisjes gêne voelde? "Nee. Ik sta sowieso niet graag bloot op de cover, maar ik liep me al een hele tijd af te vragen of er toch geen goeie manier bestond om mijn boodschap uit te dragen. Dat we dringend bewuster moeten omgaan met de rijkdommen van de wereld", aldus Jill in een blad van De Persgroep.

"Ik heb met de idee gespeeld om een fotoshoot te doen in kringloopkleren, maar dat zou niet opvallen - dat verschil zie je nauwelijks. Zo ben ik bij dat bodypainten beland. Demi Moore heeft zo ooit eens op een tijdschrift gestaan, met een geschilderde smoking, en je kon met de beste wil van de wereld niet zien dat ze naakt was. Ik dacht: dát wil ik de mensen nog wel aandoen."

Jill Peeters naakt voor het klimaat, blote tetten voor het goede doel

Weervrouw Jill Peeters ontving nog extra complimentjes voor haar foto's in Nina (de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws) van het voorbije weekend. Het is niet evident voor een bekende Vlaamse weervrouw om naakt en hot te poseren.

Weervrouw Jill Peeters uit de kleren

Hoewel sommige waarschijnlijk liever vrt weervouw Sabine Hagedoren naakt hadden zien poseren voor het klimaat(haar grote borsten zijn veel besproken op internet, twitter en facebook), gaf vtm weervrouw Jill Peeters alvast het goede voorbeeld. De moeder van drie dochters zet zich volledig in voor het klimaat en is dan ook bereid daar ver in te gaan zelfs als dat betekent dat ze uit de kleren moet gaan.

Eerder zongen weervrouwen Sabine Hagedoren, Jill Peeters en andere BV's zingen met Nic Balthazar als voor het klimaat

Aan de vooravond van de VN-top voor duurzame ontwikkeling Rio+20, namen een vijftigtal BV's(Bekende Vlamingen) het lied 'Sing for the Climate' op. De song is bewerkt door Stef Kamiel Carlens en Dirk Brossé. Het doel is dat op 22 en 23 september 2012 minstens 24.000 mensen in hun gemeente hun bezorgdheid over de klimaatverandering uitzingen. Nic Balthazar, de man achter 'Big Ask' en 'Big Ask Again', zal hiervan een clip maken. Het initiatief gaat uit van de Klimaatcoalitie en 11.11.11.
 
De opnames van de oproepclip gaan door in Toots Studio van de VRT op dinsdagnamiddag 19 juni 2012. De VN-top start op woensdag 20 juni en loopt tot vrijdag. De clip moet de Vlamingen aanzetten om binnen drie maanden in hun gemeente of stad hun bezorgdheid over het klimaat uit te zingen. Lokale cineasten en cameramannen zullen deze zangmanifestatie filmen en Nic Balthazar zal de opnames integreren in één grote clip. Het gezelschap dat het nummer inzingt is erg heterogeen, gaande van Milow, Tom Kestens, Roos van Acker over Kris Wauters, Klaas Delrue, Luc Devo en Michael Pas tot Rocco Granata, Lady Linn, Gunter Neefs en Frank Vander Linden. In de studio wordt het klimaat verzekerd door de weervrouwen Sabine Hagedoren en Jill Peeters. Het klimaat is hot.
 
Onlangs namen een 50-tal BV’s waaronder weervrouwen Sabine Hagedoren en Jill Peeters het lied ‘Sing for the climate‘ op. Daarmee willen ze mensen warm maken om op 22 en 23 september 2012 in hun gemeente hun bezorgdheid over het klimaat al zingend te uiten. Onder andere Roos Van Acker, Milow Luc Devos, Frank Vander Linden, Lady Linn en weervrouwen Sabine Hagedoren en Jill Peeters doen mee. De clip wordt ingeblikt door Nic Balthazar die zich al jaren inzet voor klimaatorganisaties als The Big Ask en The Big Ask Again. Het sexy nummer wordt dan weer bewerkt door Zita Swoon-zanger Stef Kamiel Carlens en dirigent Dirk Brossé. Met de videoclip willen de BV’s meer dan 24.000 mensen warm te maken om op 22 en 23 september in hun gemeente al zingend hun bezorgdheid over het klimaat te uiten.
 
Een hele reeks BV’s zingt voor het klimaat, zoals Dirk Brossé, Rocco Granata, Els De Schepper, Sabine Hagedoren en Jill Peeters. Tientallen BV’s namen onder leiding van Nic Balthazar een tv-spot op om Vlaanderen warm te maken voor de strijd tegen de klimaatverandering. ‘Hoe meer mensen hun stem laten horen, hoe meer kans dat we onze politici wakker kunnen schudden’, zegt Balthazar. De sfeer zat er goed in in de Toots-studio in de VRT. Ruim vijftig BV’s - van Veerle Baetens, Koen Crucke, Rocco Granata over Lien Van de Kelder, Lady Linn en Kris Wauters tot Katja Retsin en haar echtgenoot Jan Schepens en weervrouwen Jill Peeters en Sabine Hagedoren - zongen zich onder leiding van dirigent Dirk Brossé de longen uit het lijf om Vlaanderen de komende weken warm te maken voor Sing for the climate, de nieuwe actie van Nic Balthazar.

3 opmerkingen: